3-in-1 universele lens 2 Sale!Out of stock
3-in-1 universele lens 13-in-1 universele lens 23-in-1 universele lens 23-in-1 universele lens 43-in-1 universele lens 53-in-1 universele lens 63-in-1 universele lens 73-in-1 universele lens 83-in-1 universele lens 93-in-1 universele lens 103-in-1 universele lens 113-in-1 universele lens 12

3-in-1 universele lens

39.95 24.95

 

  • Universeel voor elke smartphone, tablet en laptop
  • Jij behoort voortaan tot het groepje met uitgebreide fotografie mogelijkheden
  • Gemakkelijk, snel & superleuk!
  • Kleur; ZWART

Niet in voorraad

Product Description

Deze 3-in-1 universele lens past op elke telefoon en tablet!

Maak nu gebruik van de universele lens om fisheye, groothoek en macro foto’s te maken. Een leuke gadget die je fotoplezier vergroot. Stel je eens voor; Je staat op een geweldige plaats maar je krijgt net niet alles op de foto, je pakt snel je groothoek lens en alles past! Kan je telefoon niet ver genoeg inzoomen? Gebruik dan de macro lens, deze lens vergroot alles; van insecten tot fruit. Alle details worden zichtbaar. De lens pas op elke telefoon, bijvoorbeeld op je Samsung of je HTC.

3-in-1 universele lens  3-in-1 universele lens 3-in-1 universele lens

Optie 1: Fisheye lens

Met de fisheye lens wordt het beeld voor 180 graden vervormd wat interessante foto’s en filmpjes oplevert. Leuk tijdens het uitgaan, reizen of om mee te experimenteren. TIP: probeer eens een foto te maken van heel laag of hoog!

jelly fisheye jelly fisheye

Optie 2: Macrolens

De macro lens vergroot ongeveer objecten tot 10 keer. Door de lens 12 tot 15mm van het object af te houden wordt hij immens vergroot terwijl de smartphone het beeld scherp houdt. Hierdoor zijn geweldige foto’s te maken van bijvoorbeeld voedsel, insecten of ander objecten met een complexe structuur.

Universele telefoonlens Universele telefoonlens Universele telefoonlens

Optie 3: Groothoeklens

Met de groothoeklens wordt het beeld vervormd zoals met de fisheye maar in een mindere mate, hierdoor lijken de foto’s op een normale foto maar is de hoek waarin de foto is gemaakt veel breder. Met de groothoeklens kunnen dus landschappen, groepen mensen en andere brede objecten beter worden gefotografeerd worden wanneer er geen ruimte is om achteruit te gaan staan. Voortaan krijg jij dus alles en iedereen op 1 foto.

Fotografie cadeau kopen Fotografie cadeau kopen Fotografie cadeau kopen

Een geweldig cadeau voor jezelf of voor vrienden, met GRATIS verzending

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “3-in-1 universele lens”