3-in-1 universele lens Sale!Out of stock

De 3-in-1 iPhone 6 lens

39.95 29.95

Niet in voorraad

Product Description

Met deze 3-in-1 iphone 6  lens kan jij fisheye, groothoek en macro foto’s maken. Foto’s met 180 graden beeldvervorming, extra brede foto’s met de groothoeklens en zoom in extreme details met de macro lens. Gemaakt van metaal met glazen lenzen. De lenzen zijn vervaardigd in een speciale 3-in-1 clip die gemakkelijk op je iphone 6 kan worden geschoven.

Verras je vrienden en kennissen met indrukwekkende foto’s! En bestel nu, want de 3-in-1 iphone 6 lens is in de aanbieding inclusief gratis bezorging!

De lens is gemakkelijk in gebruik en werkt snel en efficiënt. Hij wordt geleverd met een extra beschermhoesje en dopjes waardoor je extra lang van de iPhone lens kan genieten. Wil je snel macro foto’s fotograferen? Draai dan voorzichtig de kleine lens van de gadget af en je kan direct aan de slag. Verwisselen van fisheye naar groothoeklens? Dan draai je de lens gewoon om.

De lens wordt bezorgd in een speciale envelop waarbij iPhone-lens.nl werkt volgens de wet ‘kopen op afstand’. Dit betekent dat je 14 dagen bedenktijd hebt. Bij ons staat de klant centraal en dat merk je terug in de voorwaarden en de snelle levering.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “De 3-in-1 iPhone 6 lens”